eltiam

خرید قالب پورتو و مشکل نصب

6 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام

من قالب پورتو رو خریدم و راهنمای نصب هم داره و لی راهنمای نصبش شفاف نیست . من تو سایتم یه سری محصولات دارم حالا اگه بخوام این قالب رو نصب کنم با توجه به اینکه تو راهنماش گفته بعد از فلان کار مجنتو رو نصب کنید ، یعنی باید هاستو ریست کنم و از اول نصب کنم؟ لطفا راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دو تا راه داره ...

یکی اینکه از اول نصب کنید یعنی به همراه ایجاد دیتابیس و یا اینکه نصب دستی قالب که باید از داخل پیکربندی مشخصات قالب را جایگزین قالب قبلی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من از اول نصب کردم و تو پیکربندی هم اسم قالب رو انتخاب کردم ولی سایتم اینجوری شده( طبق عکس ). حالا باید چیکار کنم؟

Untitled.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر از اول نصب کنید و مشکلی در نصب نداشته باشید نباید اینجوری بشه

کش رو خالی کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

من قالب پورتو رو روی مجنتو 1.9.3.1 نصب کردم و روش محصول هم دارم

حالا مشکلم اینه که وقتی توی بلاکهاش می خوام عکسی رو تغییر بدم دیگه عکسو نشون نمیده!

توی بلاک هم وقتی روی ذخیره میزنم و برمیگردم میبینم آدرس عکس پاک شده و URL عکس رو خالی نشون میده!

نمیدونم مشکلم کجاست

هیچ دستکاری دیگه ای هم انجام ندادم

ممکنه مال ورژن مجنتو باشه؟ چون دیدم ورژن مجتو رو تا نسخه 1.9.3.0 پشتیبانی میکنه ولی من از نسخه 1.9.3.1 استفاده کردم!

 

<div class="full-screen-slider">
<div class="owl-carousel owl-theme owl-middle-narrow owl-banner-carousel" id="banner-slider-demo-2-new">
<div class="item" style="background: url({{media url=;">
<div class="slide-1 content animated lightSpeedIn" style="position: absolute; top: 35%; width: 100%;" data-animation="animated lightSpeedIn">
<div class="container" style="text-align: left;">
<div class="text-content" style="display: inline-block;"><em style="font-style: normal; text-align: left; display: block; color: #fff; font-weight: 600;">محصولات جدید</em>
<h2 style="color: #fff; line-height: 1; font-weight: 800; margin: 0;">سوغاتی</h2>
<p><span style="color: #fff; vertical-align: top; font-weight: 300;">تخفیف <strong style="font-weight: 800;">70% </strong> </span></p>
<a class="btn btn-default" href="#" style="background-color: #fff; color: #333; vertical-align: top; font-weight: 600;">اکنون خرید کنید</a></div>
</div>

این هم قسمتی از کد بلاک هست که آدرس عکسو تغییر دادم ولی همینطور که میبینید بعد از ذخیره آدرس پاک شده و توی همه بلاک همینطوره هر زمان ذخیره رو بزنم حتی بدون تغییر آدرس عکس دیگه عکسو نشون نمیده!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1396/07/19, 13:24:08، aty گفته است :

سلام 

من قالب پورتو رو روی مجنتو 1.9.3.1 نصب کردم و روش محصول هم دارم

حالا مشکلم اینه که وقتی توی بلاکهاش می خوام عکسی رو تغییر بدم دیگه عکسو نشون نمیده!

توی بلاک هم وقتی روی ذخیره میزنم و برمیگردم میبینم آدرس عکس پاک شده و URL عکس رو خالی نشون میده!

نمیدونم مشکلم کجاست

هیچ دستکاری دیگه ای هم انجام ندادم

ممکنه مال ورژن مجنتو باشه؟ چون دیدم ورژن مجتو رو تا نسخه 1.9.3.0 پشتیبانی میکنه ولی من از نسخه 1.9.3.1 استفاده کردم!

 


<div class="full-screen-slider">
<div class="owl-carousel owl-theme owl-middle-narrow owl-banner-carousel" id="banner-slider-demo-2-new">
<div class="item" style="background: url({{media url=;">
<div class="slide-1 content animated lightSpeedIn" style="position: absolute; top: 35%; width: 100%;" data-animation="animated lightSpeedIn">
<div class="container" style="text-align: left;">
<div class="text-content" style="display: inline-block;"><em style="font-style: normal; text-align: left; display: block; color: #fff; font-weight: 600;">محصولات جدید</em>
<h2 style="color: #fff; line-height: 1; font-weight: 800; margin: 0;">سوغاتی</h2>
<p><span style="color: #fff; vertical-align: top; font-weight: 300;">تخفیف <strong style="font-weight: 800;">70% </strong> </span></p>
<a class="btn btn-default" href="#" style="background-color: #fff; color: #333; vertical-align: top; font-weight: 600;">اکنون خرید کنید</a></div>
</div>

این هم قسمتی از کد بلاک هست که آدرس عکسو تغییر دادم ولی همینطور که میبینید بعد از ذخیره آدرس پاک شده و توی همه بلاک همینطوره هر زمان ذخیره رو بزنم حتی بدون تغییر آدرس عکس دیگه عکسو نشون نمیده!

از ما خریداری کردید؟

اگر از ما خریداری کردید با پشتیبانی فروشگاه در تماس باشید اگر هم از ما خریداری نکردید از پشتیبانی طراح استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری